Liiga-Tappara Fan Club Ry - Suomen suurin!

Ensimmäinen Tappara Fan Club perustettiin v. 1985. Fan Clubiin liittyminen oli ilmaista ja vuosien varrella rekisteriin tuli 15000 jäsentä eri puolilta Suomea. Toiminta oli passiivista; vain kerran vuodessa lähetettiin jäsenpostia.

90-luvun alussa fanien keskuudessa heräsi ajatus järjestäytyneestä fanitoiminnasta. Liiga-Tapparan johdon kanssa käytiin keskusteluja ja siitä kaikki alkoi.

Aktiivinen toiminta alkoi 1.9.1992. Toiminnan kasvaessa taloudellisesti ja toiminnallisesti niin merkittävästi, jouduttiin harkitsemaan itsenäisen yhdistyksen perustamista.
Liiga-Tappara Fan Club ry perustettiin 21.4.1994. Jäseniä Tappara Fan Clubissa on tällä hetkellä noin 4000!

Fan clubin toimintaan voit tutustua, varata vaikka vieraspelireissun tai tulla vain turisemaan Tapparan kotiotteluissa B-käytävän infokioskilla.

Jos ei henkilökohtaisesti uskalla tulla morjestaan, voi lähestyä vaikkapa sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Liiga-Tappara ry:n tarkoitus ja toiminta

Fan Clubin tarkoituksena on hyvän jääkiekkokulttuurin edistäminen ja ylläpitäminen jäsentensä keskuudessa. Tarkoitustaan Fan Club toteuttaa:

1. Järjestämällä jäsenilleen

- pelimatkoja

- huvitilaisuuksia

- liikunnallisia tapahtumia

2. Harjoittamalla julkaisutoimintaa

3. Jakamalla vuosittain junioristipendejä mahdollisuuksien mukaan.

Menossa mukana

mm urheilupyora    mm kotilounas