Tappara Fan Club

Liity Suomen suurimpaan jääkiekkofanclubiin ja pääset nauttimaan loistavista eduista. Tappara Fan Clubin jäsenkortti on paljon muutakin kuin pelkkä etukortti Tapparan otteluihin ja Tappara-tuotteisiin. Kortilla saat alennusta mm. ravintolaruokailuista, kylpylävierailuista, autonpesusta… ja siinä oli vasta pelkkä pintaraapaisu!

Fan Clubin virallisessa jälkipelipaikassa Mallashovissa saat kortilla niin paljon säästöä, että kortti maksaa itsensä takaisin jo yhdessä illassa!

Kannattajakausikortti

• Seisomakatsomo
  • C- ja D-katsomot
  • A- ja B-katsomoiden rivit 1-6
  • pyörätuolipaikat
  • A-puolen rivit 18-19
  • B-puolen rivit 17-19

Kannattajanuori 7-16 v.

• A-D -katsomot rivit 1-6
  • seisomakatsomo
  • pyörätuolipaikat

Tappara Shop

-10% Tapparan fanituotteista (puh. 020 745 7530), ei koske verkkokauppaa
Tappara Shop

Certego

-15 % mekaanisista Abloy-tuotteista, Viinikankatu 45, Tampere, p. 010 700 705.
Certego

Mallashovi

Tappara Fan Clubin jälkipelipaikasta Mallashovista (Satakunnankatu 22, Tampere) joka päivä alennusta. Etutuotteisiin kuuluvat hanaolut, siideri, lonkero, viinit, salmari, 8-pallo, fisu ja tervasnapsi. Jäsenkortilla ilmainen kahvi. Ikäraja Tapparan Fan Club -kortilla 18 vuotta.
Mallashovi

Telia

-20% normaalihintaisista matkapuhelintarvikkeista. (ei Apple alkuperäistarvikkeet), Telia Kaupat Tampere Lielahti, Tampere Koskikeskus ja Lempäälä Ideapark
Telia

Scandic Eden, Nokia

Allasosastolle arkisin 11,00 €/hlö, etuus henkilökohtainen, jäsen + 1-3 hlöä. Etuus ei voimassa koululaisten hiihto-, syys-, joululomien aikana, eikä heinäkuussa.
Scandic Eden, Nokia

Kukka-Vanamo

-10 % Kukka-Vanamon tuotteista. Jokipohjantie 16, Nekala.
Kukka-Vanamo

Kultajousi

-20 % normaalihintaisista tuotteista Kultajousi -liikkeissä Tampere ja Lempäälä: Hämeenkatu 8, Hämeenkatu 16, Ideapark, Kauppakeskus Duo, Koskikeskus, Kuninkaankatu 19
Kultajousi

Ravintola Oliivi

-10 % À la Carte -annoksista sinulle ja seurueellesi (Kapteeninkatu 14, Kotka)
Ravintola Oliivi

Kauppahallin Kotilounas

Lounas 6 €.
Kauppahallin Kotilounas

Clean Wash

Auton käsinpesu 15€. Vain käteismaksu! Lokomonkatu 11, Hatanpää.
Clean Wash

Parturi-Kampaamo Marie Rantanen

Kampaamopalvelut -15%, Miesten hiustenleikkaus 20€, Kunnantie 2, Kangasala (kulku yläpihan kautta)
Parturi-Kampaamo Marie Rantanen

Lounaskahvila Mari

Lounas 6,50 €, Hyllilänkatu 3, Kaukajärvi.
Lounaskahvila Mari

Koivu Apteekki

-10% itsehoitotuotteista (ei koske lääkkeitä), Lempääläntie 21, Koivistonkylä (navigaattorissa käytä Heikinahontie 2) sekä Taavankuja 1, Kämmenniemi.
Koivu Apteekki

IHKU Night Club

Joka päivä tuote-edut: Karhu III 0,5l 4€, Koff lonkero 0,4l 5€, Crowmoor 0,4l 5€. IHKU Tampere, Hämeenkatu 23.
IHKU Night Club

Kauppuri 5

Kaikki ruokatuotteet -10%
Kauppuri 5

Tillikka

Tillikasta a’la carte listan ruuat -20%,Korvatillikasta Iso 3 olut 3,80€ ennen klo 22.00 joka päivä.
Tillikka

Natural Woima & Wellness

-10% kaikesta, Possijärvenkatu 3, Lielahti (R-kioskin talossa)
Natural Woima & Wellness

Neste K

-50% normaalihintaisista autopesuista. Neste K Teiskontie ja Neste K Hatanpää.
Neste K