Tappara Fan Club

Liity Suomen suurimpaan jääkiekkofanclubiin ja pääset nauttimaan loistavista eduista. Tappara Fan Clubin jäsenkortti on paljon muutakin kuin pelkkä etukortti Tapparan otteluihin ja Tappara-tuotteisiin. Kortilla saat alennusta mm. ravintolaruokailuista, kylpylävierailuista, autonpesusta… ja siinä oli vasta pelkkä pintaraapaisu!

Kannattajakausikortti alk.

Katso kaikki hinnat ja tarkemmat tiedot täältä.

Kannattaja-nuori

Katso tarkemmat tiedot täältä.

Tappara Shop

-10% Tapparan fanituotteista (puh. 020 745 7530), ei koske verkkokauppaa
Tappara Shop

Kotipizza Aleksanterinkatu 29

-15% kaikesta, Lisäksi kotipelipäivinä iso olut 5€
Kotipizza Aleksanterinkatu 29

Eurolohi

-10% kaikesta. Tampereen Eurolohi, Kauppahalli.
Eurolohi

Lihakipparit

-10% ostoksista, Lihakipparit Oy, Tampereen Kauppahallissa
Lihakipparit

Sailor's Bar & Grill

Edut Fan Clubin jäsenkortilla: Karhu III-olut (0,5l) 5,00€, Crowmoor dry siideri (0,4l) 5,00€, Koff Classic long drink (0,4l) 5,00€, Talon valkoviinipullo (0,75l) 18,00€, Talon punaviinipullo (0,75l) 18,00€, Limu (0,3l) 3,00€, Kahvi 1,00€, Tee 1,00€, Lihajalosteen höyrymakkara 2,50€
Sailor's Bar & Grill

Tillikka

-20% a'la carte listan ruoat, iso III-olut 3,80 € ennen klo 22 joka päivä
Tillikka

Telia

-20% normaalihintaisista matkapuhelintarvikkeista. (ei Apple alkuperäistarvikkeet), Telia Kaupat Tampere Lielahti, Tampere Koskikeskus ja Lempäälä Ideapark
Telia

Kultajousi

-20 % normaalihintaisista tuotteista Pirkanmaan Kultajousi-liikkeissä.
Kultajousi

Scandic Eden, Nokia

Arkipäivinä 12,00 €/henkilö (max. 4 henkilöä), hinta ei voimassa arkipyhinä. Esitä jäsenkortti kylpylän vastaanotossa, sisääntulon yhteydessä. Etuus on henkilökohtainen, yhdellä jäsenkortilla saa etuuden 1+3 henkilölle. Ei voi yhdistää muihin etuihin tai alennuksiin. Etuhinnat eivät ole voimassa arkipyhinä, koululaisten hiihto-, syys- ja joululomien ja heinäkuun aikana.
Scandic Eden, Nokia

Parturi-Kampaamo Marie Rantanen

Kampaamopalvelut -15%, Miesten hiustenleikkaus 20€, Kunnantie 2, Kangasala (kulku yläpihan kautta)
Parturi-Kampaamo Marie Rantanen

Koskipesu

Ajoneuvon käsinpesu 15€ (talvi 20€), Käsinpesu + sisäsiivous 50€, Käsinpesu + sisäsiivous + kovavahaus 100€, Hatanpään valtatie 1, (Koskikeskuksen parkkihalli, käynti Sokos Hotel Ilveksen puolelta)
Koskipesu

Neste K

-30% normaalihintaisista autopesuista. Neste K Teiskontie ja Neste K Hatanpää.
Neste K

Kauppahallin Kotilounas

Lounas 6,80€. Keittolounas 5,80€.
Kauppahallin Kotilounas

Lounaskahvila Mari

Lounas 7€, Hyllilänkatu 3, Kaukajärvi.
Lounaskahvila Mari

Koivu Apteekki

-10% itsehoitotuotteista (ei koske lääkkeitä), Lempääläntie 21, Koivistonkylä (navigaattorissa käytä Heikinahontie 2) sekä Aunessalmenkatu 25, Sale Kämmenniemi.
Koivu Apteekki

Certego

-15 % mekaanisista Abloy-tuotteista, Viinikankatu 45, Tampere, p. 010 700 705.
Certego

Kukka-Vanamo

-10 % Kukka-Vanamon tuotteista. Jokipohjantie 16, Nekala.
Kukka-Vanamo