Tappara Fan Club

Liity Suomen suurimpaan jääkiekkofanclubiin ja pääset nauttimaan loistavista eduista. Tappara Fan Clubin jäsenkortti on paljon muutakin kuin pelkkä etukortti Tapparan otteluihin ja Tappara-tuotteisiin. Kortilla saat alennusta mm. ravintolaruokailuista, kylpylävierailuista, autonpesusta… ja siinä oli vasta pelkkä pintaraapaisu! Fan Clubin virallisessa jälkipelipaikassa Pub IHKU:ssa saat kortilla niin paljon säästöä, että kortti maksaa itsensä takaisin jo yhdessä illassa!

Kannattajakausikortti

• Seisomakatsomo
  • C- ja D-katsomot
  • A- ja B-katsomoiden rivit 1-6
  • pyörätuolipaikat
  • A-puolen rivit 18-19
  • B-puolen rivit 17-19

Kannattajanuori 7-16 v.

• A-D -katsomot rivit 1-6
  • seisomakatsomo
  • pyörätuolipaikat

Tappara Shop

-10% Tapparan fanituotteista (puh. 020 745 7530), ei koske verkkokauppaa
Tappara Shop

Certego

-15 % mekaanisista Abloy-tuotteista, Viinikankatu 45, Tampere, p. 010 700 705.
Certego

Telia

-20% normaalihintaisista matkapuhelintarvikkeista. (ei Apple alkuperäistarvikkeet), Telia Kaupat Tampere Lielahti, Tampere Koskikeskus ja Lempäälä Ideapark
Telia

Scandic Eden, Nokia

Huom! 14.8.2019 eteenpäin suljettuna n. 6kk uudistustöiden vuoksi.Allasosastolle arkisin 11,00 €/hlö, etuus henkilökohtainen, jäsen + 1-3 hlöä. Etuus ei voimassa koululaisten hiihto-, syys-, joululomien aikana, eikä heinäkuussa.
Scandic Eden, Nokia

Kukka-Vanamo

-10 % Kukka-Vanamon tuotteista. Jokipohjantie 16, Nekala.
Kukka-Vanamo

Kultajousi

-20 % normaalihintaisista tuotteista Kultajousi -liikkeissä Tampere ja Lempäälä: Hämeenkatu 8, Hämeenkatu 16, Ideapark, Kauppakeskus Duo, Koskikeskus, Kuninkaankatu 19
Kultajousi

Kauppahallin Kotilounas

Lounas 6,5€. Keittolounas 5,5€.
Kauppahallin Kotilounas

Clean Wash

Ajoneuvon käsinpesu 15€ (talvi 20€), Käsinpesu + sisäsiivous 50€, Käsinpesu + sisäsiivous + kovavahaus 100€,Hatanpään valtatie 1, (Koskikeskuksen parkkihalli, käynti Sokos Hotel Ilveksen puolelta)
Clean Wash

Parturi-Kampaamo Marie Rantanen

Kampaamopalvelut -15%, Miesten hiustenleikkaus 20€, Kunnantie 2, Kangasala (kulku yläpihan kautta)
Parturi-Kampaamo Marie Rantanen

Lounaskahvila Mari

Lounas 7€, Hyllilänkatu 3, Kaukajärvi.
Lounaskahvila Mari

Koivu Apteekki

-10% itsehoitotuotteista (ei koske lääkkeitä), Lempääläntie 21, Koivistonkylä (navigaattorissa käytä Heikinahontie 2) sekä Taavankuja 1, Kämmenniemi.
Koivu Apteekki

IHKU Tampere

Ruoka -20%, III-olut (0,5l) 4€, siideri (0,4l) 5€, lonkero (0,4l) 5€, valkoviinipullo (0,75) 15€, punaviinipullo (0,75) 15€, Laku & Januski (4cl) 5€, pieni limonadi ja kahvi 1€, iso limonadi (0,5l) 2,5€.Edut ovat voimassa toistaiseksi päivittäin klo 01 asti ja Ihku pidättää oikeuden muutoksiin. Ruokaedut voimassa, kun keittiö on auki. IHKU Tampere, Hämeenkatu 23.
IHKU Tampere

Tillikka

Tillikasta a’la carte listan ruuat -20%,Korvatillikasta Iso 3 olut 3,80€ ennen klo 22.00 joka päivä.
Tillikka

Natural Woima & Wellness

-10% kaikesta, Possijärvenkatu 3, Lielahti (R-kioskin talossa)
Natural Woima & Wellness

Neste K

-30% normaalihintaisista autopesuista. Neste K Teiskontie ja Neste K Hatanpää.
Neste K