Tappara Fan Club

Liity Suomen suurimpaan jääkiekkofanclubiin ja pääset nauttimaan loistavista eduista. Tappara Fan Clubin jäsenkortti on paljon muutakin kuin pelkkä etukortti Tapparan otteluihin ja Tappara-tuotteisiin. Kortilla saat alennusta mm. ravintolaruokailuista, kylpylävierailuista, autonpesusta… ja siinä oli vasta pelkkä pintaraapaisu!

Fan Clubin virallisessa jälkipelipaikassa Mallashovissa saat kortilla niin paljon säästöä, että kortti maksaa itsensä takaisin jo yhdessä illassa!

Kannattajakausikortti

• Seisomakatsomo
  • C- ja D-katsomot
  • A- ja B-katsomoiden rivit 1-6
  • pyörätuolipaikat
  • A-puolen rivit 18-19
  • B-puolen rivit 17-19

Kannattajanuori 7-16 v.

• A-D -katsomot rivit 1-6
  • seisomakatsomo
  • pyörätuolipaikat

Tappara Shop

-10% Tapparan fanituotteista (puh. 020 745 7530), ei koske verkkokauppaa
Tappara Shop

Certego

-15 % mekaanisista Abloy-tuotteista, Viinikankatu 45, Tampere, p. 010 700 705.
Certego

Mallashovi

Tappara Fan Clubin jälkipelipaikasta Mallashovista (Satakunnankatu 22, Tampere) joka päivä alennusta. Etutuotteisiin kuuluvat hanaolut, siideri, lonkero, viinit, salmari, 8-pallo, fisu ja tervasnapsi. Jäsenkortilla ilmainen kahvi. Ikäraja Tapparan Fan Club -kortilla 18 vuotta.
Mallashovi

Shell

-50 % autonpesuista Sammonvaltatien ja Lahdenperänkadun Shell-pesuasemilla. -15 % kahvilatuotteista Shell Ylöjärvi, Lahdenperänkatu, Sammonvaltatie sekä Ruutana
Shell

Telia

-20% normaalihintaisista matkapuhelintarvikkeista. (ei Apple alkuperäistarvikkeet), Telia Kaupat Tampere Lielahti, Tampere Koskikeskus ja Lempäälä Ideapark
Telia

Kylpylähotelli Cumulus Resort Eden, Nokia

Allasosastolle arkisin 10,00 €/hlö, etuus henkilökohtainen, jäsen + 1-3 hlöä. Etuus ei voimassa koululaisten hiihto-, syys-, joululomien aikana, eikä heinäkuussa.
Kylpylähotelli Cumulus Resort Eden, Nokia

Kukka-Vanamo

-10 % Kukka-Vanamon tuotteista. Jokipohjantie 16, Nekala.
Kukka-Vanamo

Timanttiset

-15 % normaalihintaisista tuotteista, Timanttiset Nokia, Timanttiset FinnGold Hämeenkatu, City-Kulta Sokos, Timanttiset Kalevan, Linnainmaan, Kangasalan ja Lielahden Prismoissa sekä Lempäälän Ideaparkissa. Pöytähopeat erikoishinnoilla!
Timanttiset

Ravintola Oliivi

-10 % À la Carte -annoksista sinulle ja seurueellesi (Kapteeninkatu 14, Kotka)
Ravintola Oliivi

Kauppahallin Kotilounas

Lounas 6 €.
Kauppahallin Kotilounas

SiivousSissit

-10% siivous ja -30% sohvanpesu.
SiivousSissit

Clean Wash

Auton käsinpesu 15€, Lokomonkatu 11, Hatanpää.
Clean Wash

Parturi-Kampaamo Marie Rantanen

Kampaamopalvelut -15%, Miesten hiustenleikkaus 20€, Kunnantie 2, Kangasala (kulku yläpihan kautta)
Parturi-Kampaamo Marie Rantanen

Lounaskahvila Mari

Lounas 6,50 €, Hyllilänkatu 3, Kaukajärvi.
Lounaskahvila Mari

Koivu Apteekki

-10% itsehoitotuotteista (ei koske lääkkeitä), Lempääläntie 21, Koivistonkylä (navigaattorissa käytä Heikinahontie 2) sekä Taavankuja 1, Kämmenniemi.
Koivu Apteekki

Bar IHKU

Joka päivä tuote-edut Tunturi-hinnoin (Edut voimassa Tampereen ja Oulun IHKU-baareissa).
Bar IHKU

Classic American Diner

-10% pääruoista, American Dinerit Finlayson ja Lielahti.
Classic American Diner

Natural Woima & Wellness

-10% kaikesta, Possijärvenkatu 3, Lielahti (R-kioskin talossa)
Natural Woima & Wellness