Tappara Fan Club

Huom!

Vieraspelimatkoille ilmoittautuminen tapahtuu nyt osoitteessa www.tappara.fi/fan-club, jossa voi kerralla ilmoittaa viisi henkilöä. Täytä jokaista lähtijää kohtaan yksi lomake. Ilmoittautumisen jälkeen voit maksaa matkan tilille FI34 5730 0820 1950 69. Viestikohtaan matkustajan nimi. Ilmoittautumisen ja maksamisen voit myös suorittaa Tappara Fan Clubin toimistolla, avoinna arkisin 9-16, p. 020 745 7525. Vieraspelimatkat järjestetään Fan Clubin jäsenille. Matkan hinta sisältää kuljetuksen sekä lipun otteluun.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Suunnitellut vieraspelimatkat kaudelle 2023-2024

PVMOtteluErikoistaIlmoittautuminen päättyy/Viimeinen maksupäiväHintaLähtöpaikka ja -aika
02.03.2024TPS-TapparaTurusta sinioranssi27.02.2024Matkan hinta 30 €Tarkentuu lähempänä
08.03.2024Ilves–TapparaLippujen nouto pelipäivänä ravintola John Scott'ssta klo 17:10 alkaen.06.03.2024Aikuiset 20 €, lapset 10 €

Ilmoittaudu vieraspelimatkoille alla olevien linkkien kautta

Perhematka Helsinkiin 27.1.2024

Bussi nro 1

Bussi nro 2

Turusta sinioranssi

Fanimatkojen pelisäännöt

• Alle 18-vuotiaalta yksin matkustavalta tarvitaan kirjallinen tai sähköpostitse toimitettu huoltajan lupa osallistua matkalle.
  • Matkalle lähdetään sovittuun aikaan Keskustorin Vanhalta Kirkolta. Mikäli tulet matkan varrelta mukaan tai jäät pois kesken matkan, sovi siitä etukäteen matkaa varatessasi.
  • Kaikki matkat järjestetään laadukkailla busseilla ja ammattikuljettajilla. Busseissa noudatetaan bussiyhtiön sääntöjä!
  • Bussissa tupakoiminen on kielletty.
  • Roskat laitetaan niille varattuihin pusseihin. Jos bussin sotkee, siitä veloitetaan bussiyhtiön normaali siivousmaksu. Paluumatkan jälkeen bussista lähdettäessä jokainen siivoaa ja tarkistaa paikkansa ja ottaa mukaan kaikki omat tavaransa.
  • Matkanjärjestäjällä on oikeus olla ottamatta matkoilleen henkilöitä, jotka häiritsevät muita matkalaisia ja/tai jättävät noudattamatta matkanvetäjien ohjeita.
  • Alkoholin tarjoaminen alaikäiselle ja sen nauttiminen alle 18-vuotiaana on matkan aikana ehdottomasti kielletty!
  • Kaupunkien ja jäähallien järjestyssääntöjä on noudatettava. Yleisillä paikoilla omien alkoholijuomien nauttiminen on kielletty.
  • Jokainen matkalle lähtijä on vastuussa itsestään, huolehtii aikatauluista, omaisuudestaan, yleisistä järjestyssäännöistä ja kotiin pääsystään.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.