Tappara Fan Club

Huom!

Vieraspelimatkoille ilmoittautuminen sähköpostitse fan.club@tappara.fi tai soittamalla p. 020 745 7525. Ilmoittautumisen jälkeen voit maksaa matkan tilille FI34 5730 0820 1950 69. Viestikohtaan matkustajan nimi. Ilmoittautumisen ja maksamisen voit myös suorittaa Tappara Fan Clubin toimistolla, avoinna arkisin 9-16. Vieraspelimatkat järjestetään Fan Clubin jäsenille.

Suunnitellut vieraspelimatkat kaudella 2021-2022

PVMOtteluErikoistaIlmoittautuminen päättyy/Viimeinen maksupäiväHintaLähtöpaikka ja -aika
09.10.2021Jukurit-Tappara01.10.202135€Keskustorin Vanha kirkko, klo 13.00
23.10.2021KooKoo-TapparaPerhematka16.10.2021
20.11.2021Sport-TapparaPikkujoulumatka
11.12.2021Kärpät - TapparaVetäjänä Sinioranssit
17.12.2021JYP-Tappara
05.02.2022HPK-Tappara
05.03.2022TPS-Tappara
12.03.2022Kalpa - TapparaVetäjänä Sinioranssit

Vieraspelimatkojen ohjeistus poikkeusaikana

Tulethan matkalle vain terveenä!

Vieraspelimatkoilla suosittelemme maskin käyttöä sekä bussissa että hallissa.

Bussissa pyritään istumaan omissa porukoissa ja pyritään säilyttämään riittävät turvavälit muihin matkustajiin. Rajaamme bussin matkustajamäärää niin, että turvavälit on mahdollista säilyttää.

Huolehdithan riittävästä käsihygieniasta!

Meille jäsenten ja kaikkien ottelutapahtumiin osallistuvien terveys ja turvallisuus on tärkeää. Jotta saamme nauttia jääkiekosta katsomossa ja kannustaa Tappara voittoon, pyydämme jokaisen huolehtivan näistä ohjeistuksista omalla kohdallaan. Näillä ohjeilla pyrimme ennaltaehkäisemään viruksen leviämistä Liiga -otteluissa.

Fanimatkojen pelisäännöt

• Vieraspelimatkoille ovat oikeutettuja vain jäsenet
  • Matkalle lähdetään sovittuun aikaan Keskustorin Vanhalta Kirkolta. Mikäli tulet matkan varrelta mukaan tai jäät pois kesken matkan, sovi siitä etukäteen matkaa varatessasi.
  • Kaikki matkat järjestetään laadukkailla busseilla ja ammattikuljettajilla. Busseissa noudatetaan bussiyhtiön sääntöjä!
  • Bussissa tupakoiminen on kielletty.
  • Roskat laitetaan niille varattuihin pusseihin. Jos bussin sotkee, siitä veloitetaan bussiyhtiön normaali siivousmaksu. Paluumatkan jälkeen bussista lähdettäessä jokainen siivoaa ja
  • tarkistaa paikkansa ja ottaa mukaan kaikki omat tavaransa.
  • Matkanjärjestäjällä on oikeus olla ottamatta matkoilleen henkilöitä, jotka häiritsevät muita matkalaisia ja/tai jättävät noudattamatta matkanvetäjien ohjeita.
  • Alkoholin tarjoaminen alaikäiselle ja sen nauttiminen alle 18-vuotiaana on matkan aikana ehdottomasti kielletty!
  • Kaupunkien ja jäähallien järjestyssääntöjä on noudatettava. Yleisillä paikoilla omien alkoholijuomien nauttiminen on kielletty.
  • Jokainen matkalle lähtijä on vastuussa itsestään, huolehtii aikatauluista, omaisuudestaan, yleisistä järjestyssäännöistä ja kotiin pääsystään.